Twitter lanceert Polls & Native Video Ads

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Twitter lanceert Polls & Native Video Ads

Vroeger kon je alleen je mening geven door iets te retweeten, favoriten of ergens op te replyen. Twitter voegt er nu een mogelijkheid aan toe: polls. In de komende dagen zal iedereen in staat zijn om te polsen naar de mening van het grote publiek. Opinies meten wordt vanaf nu dus erg makkelijk. Daarnaast heeft Twitter ook aangekondigd dat het een nieuwe advertentiemogelijkheid introduceert: Native Video Ads. 

24 uur online

Wie met een dilemma of een onopgelost vraagstuk zit, kan binnenkort een beroep doen op Twitter Polls. Binnenkort kan je naar hartelust polls lanceren vanuit het Tweet-compose venster dat je al door en door kent. Eens gelanceerd blijven polls online staan voor de volgende 24 uur.

Anoniem

Voorlopig zijn ze beperkt tot het kiezen tussen twee opties. Als de poll is afgelopen krijgt iedereen die heeft deelgenomen een push notificatie over het finale resultaat. Belangrijk om te weten: stemmen is steeds anoniem en alle polls zijn voor iedereen toegankelijk. 

Native Video Ads 

Twitter heeft ook voor adverteerders enkele nieuwigheden in petto. Zo intrudoceert Twitter Native Video Ads waardoor merken nog beter in de kijker kunnen komen te staan in de Twitter tijdslijn. Hieronder kan je bekijken hoe het precies werkt:  

 

 

Twitter Polls worden de komende dagen uitgerold voor iOS, Android en voor de desktop. Polls zijn een volgende aanpassing aan het sociale netwerk sinds het Moments toevoegde enkele weken geleden. Wij zijn alvast benieuwd om het uit te proberen! 

bron: twitter.com