Vertrek je op reis? Bekijk dan zeker eens deze 5 innovatieve reis apps!

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie e-Lifestyle
Vertrek je op reis? Bekijk dan zeker eens deze 5 innovatieve reis apps!

Dankzij technologie wordt alles veel makkelijker. Ook reizen. Dankzij smartphone-apps kan je je reis op voorhand plannen, maar hoef je ook geen reisboekjes meer mee te zeulen. Alles staat op je smartphone! Als je natuurlijk de juiste apps hebt. Vertrek je binnenkort op vakantie? En zoek je nog enkele reis apps voor je smartphone? Wij compileerde een lijst voor jou:

1. Field trip

Field trip is een complete reisgids voor de smartphone. Dat betekent dus dat de gebruiker van deze app wordt ingelicht met informatie over alles wat interessant is binnen het gebied waarin je jouw bevindt. Field trip kan ook informatie geven over de lokale geschiedenis van bepaalde plekken. Je kan ook opzoeken waar je best een hapje en drankje kunt nuttigen. Kortom: een aanrader! Ga naar hun website.

2. Mystery trip

Mystery trip is een app die speciaal is gemaakt voor reizigers die verrast willen worden. Met Mystery trip kan de reiziger een eigen reis plannen zonder dat er sprake is van een reisgids. Als je niet graag de dingen wil bezoeken die iedereen bezoekt, is deze app wellicht iets voor jou! Check it out.

3. Zoover app

Met deze app kan je jouw reis boeken vanaf je smartphone en ben je ook nog eens in staat een beoordeling of foto achter te laten van je verblijfplaats. Je kan daardoor ervaringen delen en tips geven aan andere vakantiegangers om ergens juist wel of niet heen te gaan. Mensen kunnen deze niet alleen via de app bekijken maar ook via de gewone website.

4. Findery

Met deze app kan je alle de plekken die je hebt bezichtigt op een rijtje zetten. Aan de hand van foto’s en beschrijvingen gaat de app een soort van dagboek bijhouden. Op die manier kan je jouw reis ook na afloop nog haarscherp herinneren. Check it out.

5. Reislogger

Met reislogger kan je jouw belevenissen die je meemaakt tijdens jouw vakantie bijhouden. Met behulp van deze app ben je in staat om een online dagboek te maken over de reizen die je hebt gemaakt. De reisverhalen kunnen worden gemaakt aan de hand van bijbehorende foto's en video's. Ga naar hun site.

Welke app heeft jouw voorkeur? Of ken je nog andere apps die mee in dit lijstje kunnen? Post ze hier onderaan dan.