VIDEO: Dit is de eerste officiële review van de Apple Watch:

Bloovi Redactie
Door Bloovi RedactieInnoveren

De Amerikaanse website The Verge heeft de Apple Watch aan een eerste test onderworpen. In een video geeft het een duidelijke blik op wat het toestel precies kan. De meeste media lijken het erover eens: de Apple Watch is de beste smartwatch van het moment, maar is niet geschikt voor iedereen. 

"Ambitieus maar ontbreekt focus"

"Het is een van de meest ambitieuze projecten die ik oot zag, de Apple Watch kan erg veel, en verandert de manier waarop we omgaan met technologie. Maar deze ambitie ontbreekt focus. De Apple Watch kan een beetje vanalles, in plaats van enkele dingen erg goed te doen," besluit Nilay Patel van The Verge.

"For all of its technological marvel, the Apple Watch is still a smartwatch, and it’s not clear that anyone’s yet figured out what smartwatches are actually for."

"De beste smartwatch die er bestaat"

"Dat het een fantastisch apparaat is, en de beste smartphone van het moment is, is een feit. Maar of iedereen een smartwatch nodig heeft is een totaal andere zaak". Het is een eerste stap naar een revolutie, maar voor Patel zou je best nog even wachten om een duurdere Apple Watch te kopen. "Als je een Apple Watch wil, koop je best de goedkoopste sport-editie. De volgende Apple Watch zal pas echt potten breken," denkt Patel. 

De volledige Apple Watch review van The Verge kan je hier lezen. Hier kan je er eentje lezen van The New York Times en hier kan je de review van Yahoo Tech lezen.