In opdracht van Solidariteit voor het Gezin heeft het gentse webbureau Marlon de website Sloebersit.be ontwikkeld. Sloebersit is een trefpunt waar babysitters en ouders die een babysit zoeken elkaar vinden. Alle babysitters worden op voorhand grondig gescreend door Solidariteit voor het Gezin. Als babysitter beslis je zelf welke opdrachten je aanneemt en welke niet.

Marlon

Marlon stond in voor de analyse, het design en de programmatie van dit nieuwe platform. Al van in het begin van het project lag de focus op een uitmuntende gebruikerservaring en beheerbaarheid. Niet enkel de babysitters en de ouders moeten elkaar zo vlot mogelijk weten te vinden, ook de mensen van Solidariteit voor het Gezin moeten gemakkelijk zelf aanpassingen kunnen doorvoeren aan de website.

Dankzij een weldoordachte workflow en functioneel design is navigeren op de website heel intuïtief. Ouders kunnen op basis van hun adres mogelijke babysitters zoeken en zo een babysitter in de buurt contacteren. Met de zoekertjes-functie kunnen babysitters ook "reclame" maken voor zichzelf. De ouders kunnen deze functie ook gebruiken om iemand te vinden voor specifieke opdrachten, bijvoorbeeld als de sloeber een lichte handicap heeft. Op deze manier kunnen ouders nog sneller en beter de geschikte babysit vinden.

Om babysitters aan te moedigen om opdrachten aan te nemen, werd er een wedstrijd-module ontwikkeld. Voor iedere opdracht die een babysitter aanneemt en uitvoert, krijgt hij of zij punten. Door deze punten te sparen, maken ze iedere maand kans om in de prijzen te vallen.

De website werd gebouwd in HTML, CSS en .NET


-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi