Gisteren hebben we al gecommuniceerd via Twitter en Facebook over onze vernieuwde site, maar om iedereen te laten zien wat er precies veranderd of bijgekomen is, geven we je hier een overzichtje!

Meer nieuws: Bloovi Sectornieuws

Je hebt misschien al gemerkt dat onze slagzin veranderd is naar "We communiceren over de internet sector". Vóór de vernieuwingen verzamelde Bloovi reeds het belangrijkste nieuws uit de sector en deelde die met ons netwerk. Vanaf nu verwerken we dat sectornieuwsin kleine news items op de site.

Wij doen zelf al veel inspanningen om het belangrijkste nieuws uit de internet sector te vinden, maar jij kan ons ook nieuws doorsturen over jouw bedrijf of de company waar je werkt. Dit kan gaan over nieuwe aanwervingen, een uniek project, awards, een nieuwe samenwerking, ... Je kan hiervoor terecht op redactie@bloovi.be of gebruik #bloovi op Twitter.

 

Meer blogposts: Bloovi Blog

Het sectornieuws houden we voor een snelle, regelmatige berichtgeving over de internet sector, via de Bloovi Blog delen we wat meer uitgebreide artikels met je. We behandelen hier meer algemene onderwerpen die te maken hebben met "internet". Heb je een suggestie voor een nieuw artikel of wil je er zelf eentje schrijven en laten verschijnen op Bloovi met vermelding van je naam en eventueel gegevens, dan kan je dit ook via redactie@bloovi.be.

Tevreden klanten

Ondertussen zijn er al heel wat bedrijven die een nieuwe kracht gevonden hebben via Bloovi. We willen die bedrijven dan ook de kans geven om hun ervaringen te delen met de sector. Daarom hebben we een pagina gecreëerd op Bloovi met een overzicht van enkele van onze tevreden klanten.

Heb je onlangs iemand gevonden via Bloovi en wil je er graag bij staan? Mail dan naar alexander@bloovi.be, het enige wat we nodig hebben is een tevreden uitspraak, een link en een logo (voor zover we die nog niet zouden hebben).

Er is nog veel meer, maar we willen je niet te lang bezighouden

Zo is er nog het feit dat een vacature online zetten nu nóg makkelijker gaat en dat ook het gebruik van de extra opties vergemakkelijkt is. Zo kan je sneller door het proces fietsen en heel vlot overgaan tot het uitnodigen van jullie kandidaten!

And last but not least, we hebben er ook voor gezorgd dat er een duidelijker overzicht is van de Belgische Internet Bedrijven. Als je doorklikt naar een bedrijfsprofiel zie je dat deze nog wat interactiever gemaakt zijn. We raden elk bedrijf aan om hier zo'n profiel aan te maken. Het is gratis en er is een button voorzien voor "Spontaan Solliciteren" met zelfs ruimte voor een kort, begeleidend tekstje.

 

En dat is 't zo'n beetje. We zijn elke dag bezig met het verfijnen en verbeteren van Bloovi. Dit klinkt verschrikkelijk cliché, maar het is onze bedoeling om van Bloovi een bedrijf te maken van en voor de ineternet sector. We willen volledig ten dienste staan van jullie! Hier nog eens kort hoe:

  • Wil je een onderwerp behandeld zien op de blog of wil je er zelf één schrijven? Geen probleem
  • Wil je nieuws over jouw bedrijf verspreiden? Geen probleem
  • Wil je een plekje tussen onze tevreden klanten? Geen probleem
  • ...

 

Tot binnenkort een veel succes ;-)

 

 



--  --

Kan je dit artikel appreciëren? Deel het dan hieronder via Twitter, Facebook of Linkedin.

Volg je @bloovi al op Twitter? #bloovi