Webshop FreeRecordShop.be blijft ondanks faillissement open

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie E-commerce
Webshop FreeRecordShop.be blijft ondanks faillissement open

Ondanks het faillisement van Free Record Shop België blijft de keten actief in ons land. Zo zal de webshop freerecordshop.be blijven bestaan. Dat liet CEO Hubert de Koning van ECI Holding weten aan Belga. 

Webshop doet het wel goed

ECI Holding exploiteert sinds januari 2012 de webshop www.freerecordshop.be. Hubert de Koning commercieel directeur van ECI Holding: " Ondanks het faillissement van Free Record Shop België blijft de webshop freerecordshop.be open. Het is bijzonder spijtig dat de winkels van Free Record Shop zo’n bewogen jaar hebben, maar op het koopgedrag van de online klanten van Free Record Shop is dit niet van invloed.”

Sterke Online Groei

Bij de vraag of de online omzet onder druk staat antwoordt de Koning: “Online zien we een sterk groeiende tendens. De online omzet is in België t.o.v. vorig jaar met 46% gestegen. De omzetgroei via mobiele apparaten zoals tablets zit daar nog ver boven en dat in een lastige markt. De webshop blijft dus net zo snel de producten leveren als voorheen. Daarnaast gaan we er van uit dat er snel duidelijkheid komt over een mogelijke doorstart. Natuurlijk laat de webshop haar klanten niet in de steek en blijft freerecordshop.be open.”

ECI Holding exploiteert behalve eci ook de webshops van Free Record Shop en Cosmox in Nederland en België.