Dit jaar besloten we om WebTomorrow voor het eerst twee dagen te laten duren. De afgelopen tijd kregen we dan ook regelmatig de vraag of het ook mogelijk was om een ticket voor één dag te krijgen. Iets wat we tot nu toe weigerden, want om echt het maximale uit WebTomorrow te halen, ben je er maar beter beide dagen bij. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Een drukke agenda, al plannen, geen twee dagen op congress mogen van het werk,... Daarom lanceren we nu in beperkte oplage het one-day ticket, waarmee je een dag naar WebTomorrow mag komen.

Slechts 50 one-day tickets  beschikbaar

U vraagt, wij draaien. Dus stellen we deze week vijftig one-day tickets ter beschikking. Zo’n ticket geeft je één dag toegang tot WebTomorrow. Het one-day ticket kost slechts € 325. Even ter vergelijking: een standaardticket voor twee dagen kost € 450.


Registreer nu, beslis later welke dag je komt

Met meer dan 35 sprekers hebben we dus heel wat te bieden. Bezorgt je dat nu al keuzestress? Hoeft niet, want je moet nog niet meteen kiezen welke dag te komt. Je kan dus nu al je ticket kopen en later beslissen welke dag het beste bij jou past.

Beide dagen hebben een andere insteek. Op donderdag 8 juni krijg je de hele dag inspirerende talks voorgeschoteld. Die worden aangevuld met interessante belevingen, die onze  70+ partners  aanbieden. Zelf eens ervaren waarom VR zo fantastisch is of even uitblazen aan een cocktailbar? Het kan er allemaal. Vrijdag 9 juni stopt het conferentieprogramma om 15u00, zodat je daarna de kans hebt optimaal te netwerken.. Dankzij de vele speeddatesessies en onze networkingapplicatie leer je op korte tijd de relevantste mensen voor jouw netwerk kennen.

Jouw ticket kan je nu al bestellen. Om een van de 50 one-day tickets te bestellen, ga je naar de website van WebTomorrow. Geef bij jouw bestelling aan dat het om een one-day ticket gaat. 

 


 


KMO-portefeuille

WebTomorrow denkt ook aan jonge ondernemers, start-ups en middelgrote ondernemingen. Dankzij de subsidie van de KMO-portefeuille krijgen die tot wel 40% van het ticketbedrag terugbetaald. Hoe je die subsidie aanvraagt, vind je hier.

Nu al boeken, later beslissen. Koop hier jouw one-day ticket.

Praktisch

Koop nu jouw ticket
Bekijk de reeds 900+ aanwezigen
Ontdek het volledige programma