Avontuurlijk aangelegd en passie voor Digitaal? Dan zijn deze 3 jobs iets voor jou:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Avontuurlijk aangelegd en passie voor Digitaal? Dan zijn deze 3 jobs iets voor jou:

Iedereen wil een job waar de balans tussen werken en plezier precies in evenwicht wordt gehouden. Om jou daar een handje bij te helpen, zetten we deze week een aantal jobs in de kijker waar werken een prioriteit is, maar waar de fun factor en de zin voor avontuur ook erg belangrijk is. 

Ben jij ook iemand die op zijn best presteert in een creatieve omgeving? Dan houden wij jou niet tegen om de drie volgende jobs eens grondig onder de loep te nemen.

SEA Country Expert bij Center Parcs

 De Pierre & vacances Center Parcs Group biedt met Center Parcs en Sunparks een uniek en gevarieerd aanbod van vakanties aan. Een heel jaar door vakantiegevoel met de gezonde stress van een werkweek? Dan is een job bij Center Parcs zeker iets voor jou.

Ben jij een krak in SEA met zin voor avontuur? Is het analyseren van campagneresultaten een fluitje van een cent? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Online Marketeer bij A.S. Adventure

Wanneer je zoekt naar avontuur, dan ben je bij A.S Adventure écht aan het juiste adres. Het bedrijf is al jaren en jaren gekend om hun sportartikelen, outfits en accessoires om een sportvakantie- of wereldreis zo aangenaam mogelijk te maken.

Ben jij iemand die barst van energie, avontuur en ben je geïnteresseerd in online marketing? Dan is deze job als online marketeer bij A.S. Adventure zeker iets voor jou!

Account Managers gezocht bij Travelbird

Travelbird is een online reisagentschap, dat de beste deals en leuke kortingen zoekt voor prachtige vakantiebestemmingen. Op korte tijd heeft het bedrijf heel wat bekendheid verworven bij een breed publiek. Om hun aanwezigheid binnen België te uit te breiden, heeft Travelbird twee Account Managers nodig voor zowel Vlaanderen als voor Wallonië.

Zie jij dit zitten om één van de twee regio's op jou te nemen en werken voor een hippe en avontuurlijke start-up? Bekijk dan hier de vacatures