Word een developer hero in slechts vier dagen op BTD Conference 2015

Thaella Van Den Rijse
Door Thaella Van Den Rijse Innoveren
Word een developer hero in slechts vier dagen op BTD Conference 2015

De BTD Conference, vroeger Belgium Testing Days, organiseert voor de zesde keer een conferentie voor testers en developers. Dit jaar gaat de conferentie door van 18 mei tot 21 mei, in Brussel. Met dit jaar een nieuwigheid belooft het een leerrijk, maar vooral inspiratievol event te worden.

Er zijn tal van redenen die we kunnen bedenken waarom BTD Conference op jouw kalender moet staan, maar hier zijn er alvast drie :

Van zero naar hero

Andreas Grabner, een Oostenrijker van afkomst legt jou op een hands-on manier uit hoe je een applicatie moet analyseren. Via de 15 minuten sanity-check, toont hij waar de valkuilen zitten binnen jouw applicatie.

Breng dus zeker jouw eigen applicatie mee!

Na het discussiemoment is het dan aan jou om te tonen wat je al hebt opgestoken van Andreas Grabner. Je zal je eigen applicatie analyseren om een nog beter resultaat te krijgen. Het doel is dan ook om je applicatie binnen deze sessie te verbeteren, zodat je de efficiëntie ervan verhoogt. En dat al op dag 1!

Je rol als tester binnen een Agile-team

De tweede dag zal zich toespitsen op je rol als tester. Alon Linetzki zal je aantonen waar je als tester binnen een Agile-team op moet letten. Wat jouw verwachtingen zijn en vragen rond de taken als tester, kan je meteen stellen. De workshop dient ervoor om het hele doe-concept ook uit te dragen en je constant te betrekken bij het hele verhaal.

Technologie zit in alle aspecten van ons leven

Filip Van Den Abeele legt in een korte, maar krachtige sessie uit hoe technologie doorheen de tijd ons leven binnendrong. Zonder nostalgie te creëren naar het verleden, kijkt hij met een open blik hoe technologie de oplossing kan bieden, maar ook vragen kan oproepen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Schrijf hier in voor BTD Conference op 18 mei 2015

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bron foto: Shuttertock