Zoek je een leuke job? Deze 4 Belgische Start-ups werven aan:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Zoek je een leuke job? Deze 4 Belgische Start-ups werven aan:

Bron foto: Shutterstock

De Belgische start-up scene staat op barsten. Overal duiken ze op, jonge, hippe bedrijfjes die een of ander probleem uit de wereld willen helpen met hun technologisch vernuft. Vaak staan mensen te springen om er te werken. Wij zetten 5 hippe start-up jobs in de kijker:

Junior Mobile Developer bij Bazookas in Brugge

Bazookas is een mobiele interactieve studio die werkt voor toonaangevende merken en bedrijven aan apps & games. De start-up begeleidt hun klanten creatief & technisch bij het maken van mobiele apps en games. Dit zowel voor Android, iOS, Windows, Blackberry, SmartTV apps of apps voor smartwatches.

Bazookas maakt deel uit van de Comma Group en is momenteel op zoek naar een gepassioneerde Mobile Developer. Interesse? Bekijk hier de vacature

Chief Marketing Officer en Back End Developer bij Teamleader in Gent

Teamleader is een Gentse startup die bedrijven helpt met een toegankelijk en gebruiksvriendelijk CRM-systeem. Teamleader heeft op korte tijd serieuze bekendheid verworden en heeft heel wat tevreden klanten in hun portfolio zitten. Ook de uitbreiding naar Nederland is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het programma werkt op Windows, Mac, iPad en Android tablets. Een internetverbinding is alles wat je nodig hebt om van start te gaan.

Interesse? Bekijk hier de vacatures voor Chief Marketing Officer en Back End Developer.

Junior Drupal Developer bij Calibrate in Gent

Calibrate ademt Drupal en is een startup in Gent die gepassioneerd is door (mobiele) websites. Calibrate werkt voor verschillende types van klanten. Het bedrijf biedt zowel technische ondersteuning als coaching voor hun klanten. Hierin maakt Calibrate geen onderscheid. Calibrate zal altijd aan de wensen van de klant willen voldoen.

Interesse? Neem dan een kijkje naar deze vacature 

Marcom Manager bij Planidoo in Anderlecht

Planidoo is een gratis online platform dat evenementen of kleine feestjes plannen/taken verdelen makkelijker wil maken. Op het online platform kun je makkelijk afspraken maken, taken toeschrijven en zelfs een miniwebsite maken/beheren. Ook heb je als planner een handig overzicht over de verschillende vergunningen, verzekeringen en andere wettige documenten die nodig zijn om je feestje of event tot een goed einde te brengen.

Heb je zin om bij dit bedrijf te werken? Bekijk dan zeker de vacature

Bron foto: Shutterstock