Op zoek naar een job in online marketing? Hier moet je zijn:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Op zoek naar een job in online marketing? Hier moet je zijn:

Online marketing en online communicatie vallen vandaag de dag onder eenzelfde noemer: beide jobs vereisen een manusje-van-alles. Sociale media, copywriting, digitale strategieën zijn dan ook dagelijkse kost. Zie jij dat wel zitten? Dan moet je bij onderstaande bedrijven zijn: zij zoeken iemand zoals jij!

Antwerpen

 • SEO en SEA kennen geen geheimen meer voor jou? Dan is het misschien wel tijd om jouw carrière een avontuurlijke boost te geven: als Digital Marketeer bij A.S. Adventure, bijvoorbeeld. Ook Innomedio in Oostmalle is op zoek naar een Digital Marketeer die kan bijstaan met krachtige online marketingcampagnes.
 • Ben jij eerder iemand met schrijfkriebels? Prijs jezelf gelukkig, want Clint.be werft webredacteurs aan. 
 • OZ, een slimme zet! Ja, het bedrijf met haar bekende slogan is op zoek naar een Expert E-Business, alias een digital native. 
 • Bij Calibrate krijg je de kans om je analytische webskills los te laten op een dynamische omgeving. Solliciteer vandaag nog voor de vacature van Web Analytics Expert! 
 • Heb je een senior profiel, met de nodige goesting in een nieuwe digitale uitdaging? Waag gerust je kans als Senior Online Marketeer bij een van Bloovi Me's klanten in de verzekeringssector. 

Gent en omstreken

 • Zet jij Google tools zoals Analytics en AdWords helemaal naar je hand? Beschouw je Engels als je tweede moedertaal? Dan wordt het hoog tijd even aan te kloppen bij Realo: het bedrijf neemt binnenkort een Online Marketeer in huis. Jij? 
 • Getalenteerde enthousiastelingen met een passie voor online marketing én creativiteit? Die moeten hun cv dringend opsturen naar SEEQ. De explainer animation video studio is op zoek naar een Creatieve Online Marketeer. Ook creatief, maar wel op senior niveau, is de openstaande jobpositie van Senior Online Marketeer bij Zelfbouwmarkt.
 • Voor een agency uit het Gentse zoekt Bloovi Me een Digitaal Strateeg met 3 à 5 jaar relevante ervaring. Als je bovendien perfect op C-level weet te communiceren, ben jij de kandidaat bij uitstek! 
 • Ook The Reference breidt uit: ben jij de Online Marketing Consultant die het bedrijf zoekt? Een soortgelijke openstaande functie - met name die van Internet Marketing Consultant - vind je trouwens ook terug bij Chopier.
 • Of zie jij jezelf eerder als toekomstige Digital Native Inbound Marketeer bij Hello Customer?
 • Wie ervan droomt om aan de slag te gaan bij the AIM, kan vandaag solliciteren voor de functie van Digital Marketeer.

job in online marketing communicatie

Leuven

Brussel

Hasselt

 • Expert in digitale marketing? Social media kenner in hart en nieren? En daarbovenop ook nog eens tweetalig? Betcenter zoekt een Online Marketing Manager zoals jij! 

Tijd om in actie te schieten, witte raven! Neem alvast eens een kijkje naar onze sollicitatietips, en steek met kop en schouders uit boven de andere kandidaten!