Een extra pittige laatste podcastaflevering van de podcastreeks ‘Duurzaam investeren in Vlaamse ondernemingen’, die in samenwerking met PMV tot stand kwam.  Tim Kamanayo, de CEO van de ambitieuze Brabantse gemberdrankproducent GIMBER, komt aan het woord en vertelt onder meer over zijn ervaring in andere bedrijven en hoe hij het traject als CEO sinds december 2022 heeft beleefd.

Tim Kamanayo heeft er sowieso al een indrukwekkend parcours opzitten: zo was hij global trade marketing director bij AB InBev en marketingdirecteur bij de Belgische pralinetrots Neuhaus. In september 2022 werd hij CEO van GIMBER, waar hij al enige tijd managing director ad interim was. Hij moet de ambitieuze groeiplannen van de start-up, die vandaag 70 medewerkers telt en een jaaromzet van bijna 20 miljoen euro draait, mee helpen waarmaken.
In deze podcast belichten we het traject van Tim bij GIMBER en de toekomstplannen van het jonge bedrijf. Komt onder meer aan bod:

  • de reden van het succes en de inzet van verschillende kanalen
  • de uitdaging van internationalisering
  • de meerwaarde die de investeerders bieden
  • de inspiratiebronnen van de CEO

Dit interview vond plaats in De Winkelhaak, een verzamelgebouw voor creatief ondernemerschap en co-working op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast kantoren, vergaderzalen en diensten voor innovatieve ondernemers is er ook een eigenwijze designgalerij, event- of presentatieruimte en de beste koffiebar van heel Antwerpen.

Beluister hier de volledige podcastreeks. Veel luisterplezier!