A.S. Adventure lanceerde gisteren het gloednieuwe duurzaamheidskeurmerk With love for Our Planet. Dit vormt een leidraad voor consumente die bewustere en dus duurzame aankopen wil doen. Het keurmerk geeft niet alleen dat een product duurzaam is, maar ook waarom: omdat het van gerecycleerd materiaal is gemaakt, omdat het merk zich sterk inzet voor de planeet ... Het label werd, na kritische doorlichting van het assortiment, intussen aan meer dan 4000 producten toegekend.

“Als retailer zijn we ons bewust van de ecologische impact van productie én consumptie”, aldus Bea De Beuckelaer, managing director bij A.S.Adventure.Het is dan ook onze verantwoordelijkheid een eigen standaard voorop te stellen om onze merken dwingend aan te sporen om duurzame producten te ontwikkelen. We moeten het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om voor duurzame alternatieven te kiezen.”

“Met dit label blijven wijzelf én onze merken waakzaam”, vult Claudia Verswyver, sustainability manager bij A.S.Adventure, aan. “Tegelijkertijd bieden we onze klanten wegwijs. With love for our Planet biedt een garantielabel, approved by A.S.Adventure.”