De nieuwe koepelorganisatie Intellus Group integreert de merken Cubis, Lytix en Aivix, marktleiders in de BeLux op het gebied van data engineering, datastrategie en data analytics. Intellus Group is goed voor 110 medewerkers in België en Luxemburg, en klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

“Klanten zoeken tegenwoordig naar de beste oplossingen op het gebied van architectuur en selecteren software van verschillende leveranciers voor een best-of-breed-aanpak”, legt Wim Van Wuytswinkel, managing partner Intellus Group, uit. “De integratie van deze drie merken onder de vleugels van Intellus Group zal ons in staat stellen nog beter te voldoen aan deze behoeften.”

“De komende jaren zullen we ons met glans positioneren als leiders op het gebied van data en analytics”, vult Jeroen Roosen, managing partner Intellus Group, aan. “Daarnaast zullen we onze vleugels uitslaan naar de ERP-markt en onze klanten de beste oplossingen bieden voor al hun data- en analytics vragen. We houden de markt nauwlettend in de gaten om ons aanbod continu te verfijnen en zullen ongetwijfeld nog nieuwe avonturen aangaan om ons aanbod te verbreden en te verdiepen.”