Philipp Remy (Fortino Capital) en Oliver Zeller (Symbio)

De Europese growth investor Fortino Capital investeert in Symbio, een in München gevestigde en snelgroeiende ontwikkelaar van managementsystemen. Bedoeling is om die groei nog te versnellen. Vandaag werken 500.000 gebruikers in Europa, de VS en Azië met de software van Symbio. Het is de eerste Duitse investering vanuit het Growth Private Equity-fonds van Fortino Capital.

“Fortino heeft specifieke kennis en veel ervaring in onze markt, en een B2B-portfolio die goed bij ons aansluit”, aldus Oliver Zeller, co-founder en CEO van Symbio. “Fortino’s expertise zal ons helpen onze ambitie waar te maken om het eerste werknemer-centrische BPM- en QM-systeem op te zetten. We kijken ernaar uit om de digitale transformatie van onze klanten te versnellen en Symbio internationaal verder te schalen.”

“Symbio is steeds meer uitgegroeid tot de marktstandaard voor strategisch proces- en kwaliteitsmanagement”, vult Philipp Remy, partner bij Fortino Capital, aan. “De groei van Symbio’s marktaandeel is een logisch gevolg van hun uitstekende werk. We kijken ernaar uit om hen te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiplannen.”