Vlnr: Robin Janssens, Jan Hofman, Benny Van Hyfte, Luc Van der Putten en Philippe Smet

De Oost-Vlaamse technologiespeler ESC Holding neemt Net IT over, expert in de CRM-toepassingen van Dynamics 365, Microsoft Power Platform en de Azure-cloud. De groep, die nu meer dan 220 medewerkers met specialisaties in bedrijfssoftware, digitale werkplekken, e-commerce en Microsoft-technologie telt, wil dé ICT-referentie in de Benelux worden.

“Vanuit Microsoft kunnen we deze krachtenbundeling van ESC en Net IT alleen maar toejuichen”, aldus Marijke Schroos, general manager bij Microsoft. “Als technologiepartner vergroten zij hun slagkracht en hun aanbod voor Dynamics 365. Zo kunnen ze onze klanten nog beter helpen in de constante digitale evolutie.”

“We zien deze stap als een heel positieve evolutie die verdere professionalisering zal brengen en perspectief zal bieden aan onze medewerkers”, vult Luc Van der Putten, managing director Net IT, aan. “Ook de ambitie om de grootste Dynamics-partner in België en in de Benelux te worden, sprak ons sterk aan.”

“Door al deze competenties onder één dak samen te brengen, bieden we bedrijven een platform dat mee evolueert met de nooit aflatende uitdagingen rond digitale transformatie”, besluit Benny Van Hyfte, CEO van ESC.