Initiatiefneemsters Sonia Pypaert & Catherine Verdonck

First Friends is het merklabel van de Oost-Vlaamse ondernemers achter respectievelijke BMW Peter Daeninck, The Baby’s Corner, De Nachtwacht, Nouv’Eau, Wright., Everest Law, Juweliers Casteur en Authority. Samen willen zij klanten inspireren tot een exclusieve levensstijl met premium, maar betaalbare producten of diensten. Maandelijks wil First Friends 30.000 consumenten in Vlaanderen bereiken.

Het concept werd al in 2012 gelanceerd door Sonia Pypaert (The Baby’s Corner) en Catherine Verdonck (BMW Peter Daeninck), maar nu wordt nu opnieuw in de markt gezet met nieuwe deelnemende ondernemers.

“We voelden al in 2012 dat er zowel aan ondernemerskant als klantenzijde animo was voor een herkenningslabel voor ondernemingen die dezelfde waarden delen”, aldus Sonia Pypaert. “Vandaag hebben we concept en aanpak geprofessionaliseerd, met een degelijke website, een gespecialiseerde journalist die op zoek gaat naar de juiste verhalen, een actieve community op sociale media en een uitgewerkt marketingplan.”