iDalko-founders Francis Martens en Hilde Van Brempt

Het Antwerpse iDalko zag de omzet van zijn integratiesoftware Exalate verdrievoudigen. Maar liefst een derde van de 50 grootste bedrijven uit de Fortune 500 maakt er vandaag gebruik van. Niet slecht voor een bedrijf dat opstartte binnen de eerste lichting van accelerator Start it @KBC.

Gesterkt door die omzetgroei en naar aanleiding van zijn tiende verjaardag besloot iDalko nieuwe kantoren te openen in Costa Rica en Indië, om de Amerikaanse en APAC (Asia-Pacific) markt nog beter te bedienen. De ambities voor 2022 zijn dan ook groot.

We hebben de voorbije tien jaar bewust onder de radar gewerkt en gefocust op groei, verkoop en het aantrekken van nieuwe klanten. Nu is het tijd om een versnelling hoger te schakelen

“Wij bouwen met onze integratiesoftware netwerken tussen bedrijven en maken het mogelijk voor andere bedrijven om zich snel en eenvoudig bij die netwerken aan te sluiten”, vertelt medeoprichter en CEO Francis Martens.

In 2022 willen we van Exalate wereldwijd de standaardoplossing maken voor cross-company samenwerkingen. We hebben de voorbije tien jaar bewust onder de radar gewerkt en gefocust op groei, verkoop en het aantrekken van nieuwe klanten. Nu is het tijd om nog een versnelling hoger te schakelen. We bereiden ons voor op een vertienvoudiging van onze groei in de komende drie jaar.”