GOOD!D-founder Manuel Goossens

GOOD!D, Belgisch marktleider in en producent van premium snacks en voedingssupplementen voor hond en kat, gaat nu ook complete hondenvoeding produceren. Goed voor een investering van 18,9 miljoen euro, opgehaald bij F³ Finance, Taste Invest en GOOD!D-founder Manuel Goossens. Dat geld zal ook gebruikt worden om de sterke groei op te vangen en verdere groeiplannen te faciliteren.
Het nieuwe gamma krijgt het labelhupple’ mee en bevat naast kwalitatieve, gezonde basisvoeding ook twaalf toppings. Het gamma wordt opgeleverd in 100 procent recyclebare dozen.

“GOOD !D heeft een stevige ontwikkelingsperiode achter zich”, aldus Goossens. “Een eigen productie en eigen technologie in treats, supplementen en nu ook food. De private label-divisie draait op volle toeren, het eigen merk pharma.pet vertrok dit jaar – vertraagd door corona – uit de startblokken en hupple groeide het laatste jaar met meer dan 50 procent. Om de verdere groeiplannen te faciliteren, investeert GOOD !D de komende vier jaar 18,9 miljoen euro in mensen, merken, producten en productie en versterkt het haar structuur en middelen.”