Daan De Wever, CEO van Destiny

Destiny, de Zaventemse scale-up van broers Daan en Samuel De Wever, bombardeert zich dankzij twee strategische overnames van de Zweedse bedrijven Telepo en Soluno tot Europa’s grootste dienstverlener van veilige cloudcommunicatie-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

De nieuwe vooropgestelde omzet voor 2021 (170 miljoen euro, wat bijna een verdubbeling is van de 90 miljoen euro in 2020) en de twee miljoen multi-tenant seats, maken van de Belgische cloudtelecom-specialist zelfs één van de grootste spelers ter wereld. Door de overname telt de totale Destiny-groep nu ruim 600 medewerkers in zes landen (België, Nederland, Frankrijk, Zweden, Duitsland en het VK).

Destiny zal van deze sprong vooruit vooral gebruikmaken om verder te investeren in het eigen, schaalbare UCaaS-platform (Unified Communications as a Service) en dat in nieuwe landen uit te rollen. “We zijn ontzettend blij met de overname van deze twee fantastische en sterke bedrijven want zo zetten we weer een grote stap vooruit in onze ambitie om leider te worden in de Europese cloudcommunicatie-markt”, aldus Daan De Wever, CEO van Destiny.

We zijn ontzettend blij met de overname van deze twee fantastische en sterke bedrijven want zo zetten we weer een grote stap vooruit in onze ambitie om leider te worden in de Europese cloudcommunicatie-markt

“Door onze krachten te bundelen met de Zweedse bedrijven Telepo en Soluno beschikken we nu over eigen IP-technologie die makkelijk te implementeren en te gebruiken is, maar ook getalenteerde lokale teams. De overnames versterken bovendien onze ambitie om ons innovatieve en toonaangevende UCaaS-platform voor kmo’s verder te ontwikkelen en uit te groeien tot dé referentie voor onze serviceproviders en zakelijke klanten.”