Piet Vandendriessche (Deloitte Belgium) & Mathieu de Lophem (Skipr)

Honderd klanten is een mijlpaal voor een start-up, en als dat dan nog eens de grootste audit- en consultingorganisatie van België is, is dat dubbel zo mooi. Deloitte gaat in zee met Skipr om hun duurzame en multimodale mobiliteit te accelereren, vooral dan wat dagelijks woon-werkverkeer betreft. Deloitte wil immers tegen 2030 een volledig CO2-neutrale organisatie zijn. Door de samenwerking krijgen de medewerkers nu een complete mobiliteitsoplossing, gebundeld via een gecentraliseerd platform met een app en betaalkaart.

Het verwelkomen van de honderdste klant luidt het volgende hoofdstuk in voor Skipr, aangezien we steeds meer bedrijven zullen helpen om hun doelen rond duurzaamheid en CO2-uitstoot te behalen

“Dankzij innovatieve start-ups als Skipr wordt het gebruik van verschillende mobiliteitsopties steeds gemakkelijker gemaakt”, aldus Piet Vandendriessche, CEO van Deloitte Belgium. “Met de graduele terugkeer naar kantoor in het achterhoofd willen we onze mensen stimuleren om groene mobiliteitsopties uit te proberen en combineren.”

“Bedrijven beseffen steeds meer dat ze een belangrijke verantwoordelijkheid dragen op vlak van werknemersmobiliteit”, vult Mathieu de Lophem, CEO van Skipr, aan. “We zien een sterk momentum in de markt en hebben de perfecte oplossing voor bedrijven die hun mobiliteitsaanbod willen optimaliseren. Het verwelkomen van de honderdste klant luidt het volgende hoofdstuk in voor Skipr, aangezien we steeds meer bedrijven zullen helpen om hun doelen rond duurzaamheid en CO2-uitstoot te behalen.”