Deliverect-founders Zhong Xu en Jan Hollez

Deliverect, de Belgische FoodTech scale-up die online maaltijdbezorgers als Deliveroo en Takeaway.com via een automatisch kassasysteem rechtstreeks aan restaurants koppelt, groeit sterk en opende daarom gisteren een nieuw kantoor in Gent dat feestelijk werd ingewijd door burgemeester Mathias De Clercq.

Het kantoor wordt niet alleen een ontmoetingsplaats en hybride werkplek: Deliverect wil er regelmatig de Belgische en internationale tech- en ondernemerscommunity bij elkaar brengen rond inspirerende events.

“Met dit nieuwe hoofdkantoor zijn we klaar voor verdere groei”, aldus CEO Zhong Xu. “We blijven trouw aan Gent, dat voor ons alles heeft wat we nodig hebben. Het gebouw is een perfecte weerspiegeling van waar we met Deliverect voor staan: vrijheid van werken, flexibiliteit, een gezonde dosis ambitie en een internationale, diverse en multiculturele werkomgeving waarin sociale interactie de ‘driving force’ voor innovatie is.”

Daarnaast zoekt Deliverect ook personeel, zeker als je weet dat de Deliverect-technologie intussen op 13.000 locaties in 30 landen gebruikt wordt en het personeelsbestand hierdoor in drie jaar tijd naar 250 medewerkers is gegroeid. Concreet gaat de Gentse scale-up op zoek naar 150 nieuwe profielen, waarvan iets meer dan 50 in België.