Ensur groep, consultancyorganisatie gespecialiseerd in de verzekeringssector, heeft grootste ambities. Zo zet het bedrijf zijn internationale expansie kracht bij door het team te versterken, vier business lines aan te bieden (Business Consulting, Risk & Compliance, Technology Consulting en Digital) en Reinold Vanhevel als nieuwe CEO aan te stellen. Heel concreet wil Ensur het aantal consultants in dienst in de komende drie jaar verdubbelen tot 100.

“Al onze medewerkers beschikken over een grondige kennis van de processen, producten en systemen in de verzekeringssector”, aldus CEO Reinold Vanhevel. “Niet louter theoretisch, maar recht uit de praktijk. Verder kijken we ook naar nieuwe opportuniteiten.”

Zo breiden we actiever uit richting makelaars, een heel interessante doelgroep die geconfronteerd wordt met dezelfde uitdagingen als de verzekeraars: klanten die willen dat alles werkt zoals Amazon of Spotify, gegevens die verspreid zitten en dus moeilijk commercieel exploiteerbaar zijn, regelgeving die steeds zwaarder en uitgebreider wordt, kernprocessen die vaak nog tal van inefficiënties bevatten …”