General Manager Iris Delafortry & Margot Hermans (Photo ©Jennard-Faltakh)

Dunden is de nieuwe naam van de innovatiehub die Antwerpse start-ups en scale-ups alle kansen wil bieden om te starten, groeien en internationaliseren. Met de vernieuwingsoperatie zal ook meer worden ingezet op community-werking, onder meer via relevante events en workshop. De doelgroep blijft dezelfde: innovatieve start-ups die software-as-a-service ontwikkelen en scale-ups actief in de domeinen gezondheidszorg, fondsenwerving, corporate innovatie of social impact.

Voor de vernieuwingsoperatie kreeg Venture Studios nv (De Cronos Groep), dat het gebouw waarin Dunden is gevestigd beheert en exploiteert, van de stad Antwerpen een investeringstoelage van 100.000 euro.

Ons doel is om de verschillende ondernemers, start-ups en scale-ups te helpen bij hun verdere groei door advies en begeleiding, inhoudelijk sterke events en een persoonlijke aanpak

“We hopen niet alleen een breed publiek aan te trekken, maar ook een sterke en aanvullende schakel te zijn in Antwerpen én op het internationale toneel”, aldus Iris Delafortry, general manager van Dunden. “Ons doel is om de verschillende ondernemers, start-ups en scale-ups te helpen bij hun verdere groei door advies en begeleiding, inhoudelijk sterke events en een persoonlijke aanpak.”