Hendrik Swennen, CFO Gijbels Group

Het nieuwe platform Voordenken.be is een initiatief van het Limburgse bouwbedrijf Mathieu Gijbels en richt zich op ondernemers “die de ambitie hebben om vooruit te kijken, op uitdagingen te anticiperen en zo voorsprong te nemen en te groeien.”

Bij de lancering behandelt de digitale hotspot de invloed van de werkplek op het welzijn en de productiviteit van de medewerkers, binnenkort komt de rol van financieel management aan bod. De inzichten zijn gebaseerd op de vijftig jaar ervaring van het bouwbedrijf. Iedereen die het platform wil volgen, kan zich gratis abonneren.

“Speel geen paniekvoetbal”, aldus Herman Verwimp, marketing- en HR-directeur van bouwbedrijf Mathieu Gijbels. “Ondernemen met de nodige gemoedsrust is veel efficiënter. Voordenken helpt te anticiperen, stress te voorkomen en brengt in je onderneming vooral gemoedsrust. Eén van de cruciale elementen om succesvol en efficiënt te ondernemen is om rustig te blijven, even stil te staan, je te laten inspireren, begeleiden en omringen met de juiste mensen en kennis.