In deze tijden van war on talent gaat DPG Media nu al op zoek naar de IT-talenten van morgen, door hen betaalde traineeships aan te bieden via de nieuw opgerichte BUILT IT Academy. De traineeship vinden is meteen al een eerste test: die zit namelijk verborgen in de code van HLN.be en de site van VTM GO. Wie deze hidden job offer vindt, ontdekt gelijk de link naar de Build IT Academy.

Afgestudeerde IT’ers kunnen zich daar kandidaat stellen voor een betaald traineeship van zes maanden. De kandidaten die de selectie doorstaan, mogen dit najaar een van de eenentwintig IT-domeinen van DPG Media grondig leren kennen, daarbij gecoacht door interne HR- & IT-professionals.

DPG Media is meer een tech company dan je op het eerste gezicht zou denken

“DPG Media is meer een tech company dan je op het eerste gezicht zou denken”, aldus Leslie Jacobs, IT Director Business Applications en een van de interne ambassadeurs van Build IT Academy. “Op het vlak van technologie zitten we in de spits, zowel wat betreft cloud en data als op het vlak van agile working.”

“Ook als developer kan je aan de slag met de nieuwste technologieën voor VTM GO, HLN.be of De Morgen Editie. Bovendien verandert het medialandschap continu en zorgt de ambitieuze businessstrategie ervoor dat je als jonge IT’er niet de kans krijgt om vast te roesten.”