De winnaars van o2o - Company Bike Lease

o2o - Company Bike Lease is met een groei van zomaar even 9.859% in de afgelopen vier jaar de laureaat geworden van Deloitte's Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België.

Het bedrijf op de tweede plaats met een groei van 8.154% is het Brusselse proUnity, de winnaar van de 2020 Fast 50. Kadonation uit Gent eindigde op de derde plaats met een groei van 5.629%.

Het Gentse Silverfin won dan weer de prijs voor ‘Meest Duurzame Groei’, een award die wordt uitgereikt aan de Fast 50-deelnemer die de afgelopen vier jaar op rij de hoogste plaats op de ranglijst behaalde.

Het Antwerpse BINGLI, dat een medische chatbot ontwikkelt die op basis van artificiële intelligentie doktersbezoeken optimaal helpt voorbereiden, ging dan weer lopen met de prijs van Rising Star.

Oncomfort, een bedrijf dat digitale sedatieoplossingen heeft ontwikkeld, werd uitgeroepen tot Meest Disruptieve Innovator. Deze prijs is een erkenning voor de Rising Star genomineerde die het meest revolutionaire concept of product binnen een specifiek technologiesegment heeft ontwikkeld.

De winnaars werden bekendgemaakt na afloop van de Fast 50 online matchmaking, het innovatie- en technologienetwerkevenement voor de start-up en scale-up community in België.

“De Fast 50-bedrijven werken aan de belangrijkste globale uitdagingen”, aldus Sam Sluismans, Programme Leader Deloitte's Technology Fast 50. “Winnaar o2o is een bedrijf dat fietsen verhuurt en zo een antwoord biedt op de uitdagingen van mobiliteit en de bijhorende duurzaamheid. Runner up Pro-Unity richt zich op de war for talent. Het is heel belangrijk om bedrijven als deze te steunen, want zij zullen de economie waar nodig transformeren.”