Het team van MPS (Mobile Payment Solutions), onder leiding van serie-ondernemer Jan Harboort, werkte de afgelopen jaren in alle stilte aan Waow, een nieuwe en opvallend groene betaalterminal waarmee consumenten 2% korting krijgen op hun aankoop. Met KV Oostende wist Waow al een eerste grote klant te strikken.

“Waow is een win-forever”, aldus founding CEO Jan Harboort. “Aangezien het leven alsmaar duurder wordt, zijn consumenten steeds vaker op zoek naar mogelijkheden om te besparen en dit zonder extra inspanningen: het moet gemakkelijk en onmiddellijk zijn. Waow helpt hen daarbij. Wanneer iemand zijn of haar geregistreerde bankkaart in een Waow-terminal steekt, krijgt die persoon minstens 2% korting op zijn aankoop.”

“Wij vinden het belangrijk dat gebruikers weer kunnen genieten van de voordelen en niet voor alles extra moeten betalen om transacties uit te voeren en te ontvangen”, gaat Harboort verder. “Waow is daarom gratis voor gebruikers. De deelnemende lokale handelaars genieten van tal van voordelen en worden verlost van de transactiekost op de Waow-transacties.