Meet the new team van dear digital

Om bedrijven écht van a tot z of van van development tot marketing te kunnen ondersteunen doen de Gentse agencies dear digital en Bombay Studio het voortaan samen, en wel onder de naam dear digital. Dat samenbrengen van creatieve en commerciële energie leidt meteen ook tot 7 nieuwe vacatures, met als doel binnen het jaar na de oprichting nog aan 20 werknemers te komen.

De specialiteit van dear digital is e-commercebedrijven ondersteunen bij hun marketing, terwijl Bombay Studio custom webshops ontwikkelt op Shopify en het Belgische Odoo.

Door de handen in elkaar te slaan, worden we een van de eerste full service e-commerce agencies van het land

“We zitten onder hetzelfde dak bij Watt Factory - de creatieve co-workingplek in Gent - en werkten steeds vaker samen. Om als één onderneming verder te gaan was een logische volgende stap”, zegt Niels Desot, medeoprichter van dear digital.

“Door de handen in elkaar te slaan, worden we een van de eerste full service e-commerce agencies van het land. We bouwen niet alleen aantrekkelijke en doeltreffende webshops, maar brengen die ook naar de consument en bouwen aan sterke langetermijnrelaties met de digitale klanten. Die twee luiken – wat onder en wat boven de motorkap zit, zeg maar – staan vandaag nog te vaak los van elkaar.”