Jan-Willem Callebaut, CEO van Birdhouse

Financieel dienstverlener VGD en start-up accelerator Birdhouse slaan de handen in elkaar om de succesratio van startende ondernemers te vergroten. Niet alleen door expertise te bundelen, maar ook hun netwerk open te stellen. Concreet ontwikkelde Birdhouse online Masterclasses en krijgen startende ondernemers praktijkgericht advies van succesvolle founders en investeerders zoals Frank Maene (Volta Ventures), Pieterjan Bouten (Showpad), Davy Kestens (Cake), Leslie Cottenjé (Hello Customer), Marie Martens (Tally Forms) en Hendrik Winkelmans (Freshmen Fund).

“Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Belgische start-ups de eerste drie jaar niet overleven”, aldus Jan-Willem Callebaut, CEO bij Birdhouse. “Dankzij het partnership met kennispartner VGD halen we extra expertise in huis waardoor we start-ups een antwoord kunnen bieden op al hun ondernemersvragen. Zo dragen we bij aan het verhogen van hun succesratio.”

Sparren met ondernemers zit in het DNA van beide ondernemingen en onze sterktes zorgen voor een complementair aanbod, waarmee we de succesratio van onze Belgische start-ups zeker kunnen verhogen”, besluit VGD-vennoot Anthony Meul.