De Belgische scale-up in residentieel vastgoed We Invest vestigt zich nu ook in Vlaanderen, met een eerste kantoor in Antwerpen. De ambitie in het debuutjaar? Een omzet van 700.000 euro draaien. Op langere termijn streeft We Invest naar dertig vastgoedkantoren in Vlaanderen. Aan de uitbreiding richting Vlaanderen ging een kapitaalophaling van 4,5 miljoen euro vooraf.

“Een dynamische vastgoedmarkt zoals de Antwerpse past perfect bij het digitale en innovatieve model waar We Invest voor staat”, motiveert bestuurder van het nieuwe kantoor Sarah Tempelaere (foto) de keuze voor de Scheldestad. “Op dit moment zijn er al 40 panden in portefeuille, onder andere van nieuwbouwprojectontwikkelaars. Bedoeling is ook om verdere duurzame partnerships met Antwerpse projectontwikkelaars en bouwpromotoren uit te bouwen.”

“We zijn een proptech-bedrijf en streven ernaar om transacties van residentieel vastgoed verregaand te digitaliseren en zo te vergemakkelijken en efficiënter te maken”, vult Raphaël Mathieu, CEO van We Invest, aan. “Daarnaast willen we de markt transparanter maken met behulp van data en digitale innovatie.”