ConXioN-CEO Chris Debyser

ICT-dienstverlener ConXioN, met vestigingen in Deerlijk en Waregem, heeft het Dendermondse De Volder NV overgenomen. Hiermee opereert ConXioN voortaan dus ook fysiek vanuit Oost-Vlaanderen. In september 2020 nam ConXioN al Gi.Ko Office Solutions over, gespecialiseerd in Kyocera-printing en managed document services.

“In periodes waarin werknemers afwisselend thuis en op kantoor werken, merken we dat de nood aan en vraag naar ICT-diensten blijven stijgen”, aldus Chris Debyser, CEO van ConXioN. “Door te blijven groeien kunnen we klanten proactief en future proof expertise bieden.”

De Volder en ConXioN werkten al vaak samen en zijn dus geen onbekenden voor elkaar. “Veel klanten van De Volder kennen ons omdat wij al jarenlang ondersteunden, hoofdzakelijk op vlak van clouddiensten”, gaat Debyser verder. “Voor die klanten zal dus niets veranderen, behalve dat ze kunnen rekenen op een nog breder aanbod en meer dan 100 experts. Onze Oost-Vlaamse partners kunnen dan weer geholpen worden vanuit een uitvalsbasis dichter bij huis.”