Het Antwerpse digitale productbureau Bagaar sluit zich aan Verhaert Digital, het nieuwe overkoepelende merk van Verhaert Masters in Innovation, dat een pionier is op het gebied van productinnovatie met 200 werknemers enkantoren in Kruibeke, Gentbrugge, Kortrijk, Nijvel, Utrecht en Aveiro. Met deze krachtenbundeling versterkt Verhaert Digital zijn ambitie om uit te groeien tot een toonaangevend B2B digitaal productontwikkelingsbedrijf.

Zowel Bagaar (dat over een multidisciplinair team van circa 30 mensen beschikt) als Verhaert hebben een gelijkaardig DNA, waarbij gebruikersgerichtheid gecombineerd wordt met een strategische en zakelijke focus en sterke technologische expertise. De huidige portfolio’s van Bagaar en Verhaert zijn al zeer complementair en omvatten multinationals en start-ups in heel Europa in de slimme woningen, mobiliteits-, logistieke, FMCG, gezondheids- en ruimtevaartindustrie.

“Samen verbinden we de digitale en fysieke innovatiewereld en stellen we onze klanten in staat hun processen te optimaliseren en succesvoller nieuwe kansen te creëren”, zegt Koen Verhaert, CEO van Verhaert Masters in Innovation. “Door end-to-end oplossingen te bouwen en meer succesvolle digitale producten en toepassingen te ontwikkelen, zullen klanten hun innovatievermogen een boost geven.”