Vlnr: Jan Vautmans, Maarten Bemong en Ruben Winters

Bmatix uit Kontich neemt zijn Hasseltse sectorgenoot McCoy & Partners Belgium over en versterkt zo zijn team met 15 experten in SAP Finance, BI, supply chain- en projectmanagement. In totaal telt Bmatix nu 60 medewerkers in België en Luxemburg.

“Expertprofielen zijn moeilijk te vinden”, aldus managing partner van Bmatix Jan Vautmans. “Daarom investeren wij voortdurend in beloftevolle consultants, die wij opleiden en laten groeien in klantenteams. Alleen groeit de basis van onze piramide daardoor sneller dan de medior- en seniorlaag. De overeenkomst met McCoy & Partners Belgium herstelt dat evenwicht.”

“Het ontbrak ons aan een netwerk in België”, vertelt Ruben Winters op zijn beurt over de deal. Hij was in 2016 co-founder van het Belgische filiaal van het Nederlandse McCoy & Partners. “Daarom gingen wij in 2021 op zoek naar een overnemer, op drie niet-onderhandelbare voorwaarden: perspectief en continuïteit voor al onze mensen, een sterke culturele match, en een complementaire piramide met veel jong groeipotentieel. Bmatix biedt de beste garanties op synergie.”