PayBIX-founders Hans Joris, Bart Slaets en Rudi De Roeck

PayBIX, een HR Tech start-up uit Sint-Katelijne-Waver die actief is in loonadministratie, heeft 1,2 miljoen euro opgehaald bij investeerders en bij VLAIO. Met deze kapitaalinjectie wil PayBIX verder werken aan zijn software die toelaat om de payroll in 30 Europese landen te beheren, en waar nu al een prototype van bestaat. Ook zullen de Europese sales en operations worden versterkt.

“Met ons product EPIX willen we de loonadministratie voor kmo’s met werknemers in verschillende Europese landen stukken sneller, eenvoudiger én goedkoper maken”, aldus Hans Joris, co-founder en CEO van PayBIX. “We merkten dat het voor hen een hele uitdaging is om overal de lonen correct, op tijd en compliant te berekenen. Telkens met verschillende payroll software en totaal verschillende en snel wijzigende wetgeving per land.”

“Er bestond, voor EPIX, geen Europese betaalbare, uniforme en geïntegreerde oplossing voor internationale bedrijven met minder dan 250 werknemers per land waar ze actief zijn. Enter PayBIX!”