Antony Lemmens (Ravio), Bright Obeng & Dan Alexander (Key Figures)

Key Figures, een Belgische rekruteringsspecialist in finance, sales, marketing en engineering met kantoren in Turnhout en Londen, neemt het Antwerpse consultancybedrijf Ravio over. Laatstgenoemde is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven en organisaties bij de rekrutering van IT-consultants en project managers, zowel voor permanente tewerkstelling als projecten op interimbasis.

Het overnameproces werd al in november 2021 opgestart. Bright Obeng, medeoprichter en managing partner van Key Figures, en Antony Lemmens, managing director van Ravio, zijn er rotsvast van overtuigd dat deze synergie het mogelijk zal maken om het aanbod van rekruteringsoplossingen nog beter af te stemmen op de noden en wensen van hun klanten, zijnde kmo’s als multinationals in heel Europa.

“Door de overname van Ravio kunnen we onze knowhow en expertise verder uitbouwen, ons professioneel netwerk uitbreiden en ondernemers bijstaan in het succesvol behalen van hun bedrijfsdoelstellingen”, zegt Bright Obeng.