Sara Teuwen (Vlerick) en 3-DEE founder Sophia Huybrechts

In samenwerking met de Antwerpse start-up 3-DEE, gespecialiseerd in gepersonaliseerde virtuele tours, heeft Vlerick Business School zijn volledige Brusselse campus virtueel in kaart gebracht, zodat nieuwe, huidige en toekomstige studenten, professoren of nieuwsgierigen die 24/7 kunnen bezoeken, en van gelijk waar.

Hoewel jobbeurzen, open campusdagen en infodagen in tegenstelling tot vorig jaar terug fysiek mogen doorgaan, blijft het vooral voor internationale studenten moeilijk om zich een beeld te vormen van de campus en het campusleven.

“Bij Vlerick hechten we veel belang aan de onboarding van nieuwe nationale en internationale studenten en collega’s”, aldus Sara Teuwen, senior programme advisor bij Vlerick. “Daarom vonden we het noodzakelijk om ook hen de mogelijkheid te geven om zich thuis te voelen op onze campus nog voor ze aan het nieuwe academiejaar starten.”

Leuk weetje: niet alleen werd 3-DEE toegelaten tot het accelaratorprogramma Start it @KBC, de start-up mocht prompt ook hun Antwerpse co-working space virtueel in kaart brengen.