Curocaps, een gamma van wetenschappelijk ontwikkelde voedingssupplementen in Nespresso®-compatibele capsules, is een initiatief van ondernemers Gianni Proost en Louis Ballegeer in samenwerking met dokter Peter Aelbrecht. De start-up sloot inmiddels deals met partners in Saudi-Arabië, Jordanië, Koeweit en Brazilië.

De caps, die onder meer betere slaapkwaliteit, lager stressniveau en een boost voor het immuunsysteem garanderen, gaan in de Nespresso®-machine, waarna alle actieve bestanddelen in dezelfde dosering in de warme drank zitten.

“We gaan we nu vooral aan de slag met de kritische feedback en vele suggesties om de producten verder te verfijnen, net als met de uitbreiding van ons gamma”, aldus co-founder Louis Ballegeer. “We kijken ook verder internationaal, waar elke markt weer specifieke uitdagingen met zich meebrengt. Op onze partnerships zijn we heel streng voor onszelf, zodat ze de juiste springplank vormen naar organische groei. Maar op termijn kunnen we in elke huiskamer ter wereld deel uitmaken van de ochtend- en avondroutine.”