ProUnity, het snelst groeiende HR-techbedrijf in België, maakt voortaan deel uit van HeadFirst Group. Die laatste is een toonaangevende HR-dienstverlener met het grootste arbeidsplatform voor professionals in Nederland, en heeft sinds 2016 een Belgische vestiging. Beide bedrijven zetten hiermee een belangrijke stap in hun internationaliserings- en platformstrategie.

ProUnity behoudt zijn naam en zijn managementteam en wint aan slagkracht en expertise. HeadFirst Group verdrievoudigt zijn business in België en verrijkt zijn aanbod met een combinatie van een marktplaats voor extern talent, een geïntegreerd beheersplatform en HR-advies en begeleiding op maat. Bij HeadFirst Group werken dagelijks gemiddeld 16.000 professionals bij ruim 400 opdrachtgevers in Europa, waarmee het een jaaromzet realiseert van meer dan 1,6 miljard euro.

“Na onze snelle groei komt deze nieuwe stap samen met HeadFirst Group op het juiste moment voor ons team, onze klanten en onze partners”, zegt David Muyldermans, CEO van ProUnity. “ProUnity werkt al voor grote en internationale bedrijven en we zien hun vraag toenemen. Nu kunnen wij hen een nog krachtiger antwoord bieden.”

Ook Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group, laat een reactie optekenen. “ProUnity is een innovatief techbedrijf, een digital native platformorganisatie, met gevoel voor persoonlijke aanpak. HeadFirst Group is van origine een HR-dienstverlener, die nu juist de kanteling maakt naar platformorganisatie. De perfecte balans tussen tech en touch is essentieel in onze dienstverlening en branche. ProUnity gaat hierin een versneller zijn.”