Pierre-Antoine Dusoulier, founding CEO van iBanFirst

Fintech-speler iBanFirst, die wereldwijd financiële diensten aanbiedt, neemt de in Londen gevestigde FX-aanbieder Cornhill over en versterkt daarmee zijn positie als leider in multicurrency B2B-betalingsdiensten. Klanten van Cornhill krijgen dan weer toegang tot de ultramoderne, grensoverschrijdende technologie van iBanFirst.

Meer dan ooit is het voor ondernemers uit het VK en de EU cruciaal om te kunnen rekenen op partners die aan beide zijden van het Kanaal stevig voet aan de grond hebben.

“Cornhills businessmodel past perfect binnen onze filosofie bij iBanFirst, waar we geloven in grensoverschrijdende samenwerkingen en eersteklas klantenservice”, aldus Pierre-Antoine Dusoulier, founder en CEO van iBanFirst. “Deze overname ondersteunt onze ambitie om wereldwijd leider te worden in multivaluta betalingen voor het MKB.”

“Onze komst naar het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke mijlpaal en het klokt onze aanwezigheid af op 10 landen”, gaat hij verder. “In de toekomst willen we in heel Europa blijven groeien en richten we onze aandacht in het bijzonder op Zwitserland, Scandinavië en Noord-Amerika’’.