Green & Durable Energy, gespecialiseerd in zonnepanelen, batterijen voor energieopslag en laadpalen voor EV’s, heeft een meerderheidsbelang genomen in AGRO-NRG. Dit Nederlandse bedrijf is lokale marktleider in PV-installaties en biedt bijhorende diensten aan agrarische ondernemers en kmo’s. Met de investering versterkt Green & Durable Energy haar positie in de Benelux-markt en kan het haar aanbod duurzame energieoplossingen verder uitbreiden.

“Green & Durable Energy gelooft sterk in de noodzaak van de energietransitie”, aldus CEO Gert Geraerts. “We reiken graag de hand aan talentvolle ondernemers om de nieuwe energietoekomst samen gestalte te geven. AGRO-NRG is een goed voorbeeld: een Nederlands bedrijf dat op tien jaar tijd duurzame en op maat gemaakte energieoplossingen heeft ontwikkeld die klanten een grotere onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet bieden.”

“Door de samenwerking met Green & Durable Energy kan AGRO-NRG zich verder ontwikkelen in de energietransitie, die primordiaal essentieel is voor
onze samenleving”, vult AGRO-NRG-founder Robert Ter Horst aan. “We kunnen ons door de samenwerking meer richten op het aanbieden van totaaloplossingen voor het vraagstuk van de hernieuwbare energie.”