Naar aanleiding van de eerste verjaardag in België lanceert Bolt, het grootste mobiliteitsplatform in Europa, 900 e-bikes in Brussel, die voor 100 procent uit recycleerbaar aluminium bestaan. Dit jaar nog wil Bolt in heel Europa 16.000 e-bikes inzetten.

Verder wil de Estse speler meer dan 150 miljoen euro investeren in micromobiliteit om het aanbod steps en e-bikes verder uit te breiden. Het bedrijf, dat vandaag in 170 steden actief is, wil op termijn zijn vloot uitbreiden in meer dan 250 steden.

“We zijn enorm enthousiast om onze verjaardag in Brussel te vieren met de lancering van onze elektrische deelfietsen”, aldus Oualid Benhammadi, Country Manager Micromobiliteit bij Bolt. “We bieden onze klanten een nieuwe micromobiliteitsdienst aan, die hen helpt om zich snel, comfortabel en op een duurzame manier door de stad te verplaatsen. Onze fietsen en steps zijn ontworpen om functionaliteit en gemak te combineren, zonder in te boeten op veiligheid. We geven mensen een nieuwe kijk op hoe ze zich op een verantwoorde manier door de stad kunnen verplaatsen.”