Founders Jeroen en Sofie Buggenhoudt

Broer en zus die samen ondernemen: het gebeurt niet vaak, maar het kan. Dat bewijzen digitaal ondernemer Jeroen en ‘beginner’ Sofie Buggenhoudt, die social media agency 99 Social hebben opgericht. Jeroen Buggenhoudt heeft met Conversal al een digital agency (dat in 2021 zijn tienjarig bestaan vierde), maar voor Sofie is het haar vuurdoop.

“Een eigen bedrijf starten is spannend”, vertelt ze daarover, “maar ik ben ervan overtuigd dat we een uniek concept aanbieden. De ervaring van Jeroen is een extra troef en daarom wist ik dat ik mee op de kar moest springen.”

De start-up biedt drie formules aan waaruit ondernemers kunnen kiezen om hun zichtbaarheid op sociale media te vergroten. “We tekenen een concrete strategie uit op maat van de klant”, gaat ze verder. “Het aantal posts en de kanalen waarop we berichten plaatsen is vrij te kiezen. Bij 99 Social weet je zo perfect wat je mag verwachten aan welke prijs”, aldus Sofie.

De keuze voor pakketten met een vast maandelijks bedrag ligt volgens het duo voor
de hand. "Tegenwoordig werkt bijna alle software volgens zo’n model”, legt Jeroen uit. “Dankzij diensten zoals Netflix of Spotify is het bovendien goed ingeburgerd. Wij brengen nu ook digitale dienstverlening op deze manier naar de markt.”