De Brusselse proptech scale-up Nodalview, die innovatieve oplossingen voor de woningmarkt ontwerpt, heeft in een nieuwe investeringsronde vier miljoen euro opgehaald. Daarmee staat de teller op meer dan tien miljoen euro. Bestaande investeerders PROfounders Capital, Kfund en Volta Ventures stapten weer in, net als nieuwe investeerder finance&invest.brussels.

Met het verse kapitaal wil Nodalview het ultieme platform worden voor vastgoedprofessionals. “Aan de ervaring van wie op zoek is naar een woning, wordt al jaren geen aandacht besteed”, aldus Thomas Lepelaars, co-founder en CEO van Nodalview. “Door de complexe marktomstandigheden is het belangrijker dan ooit dat vastgoedprofessionals de juiste kopers aantrekken, zeker nu de digitale wereld volop evolueert.”

Een van de dingen die Nodalview uniek maken, is het feit dat ze gewone smartphones omtoveren tot krachtige visuele marketingstudio’s, met onder meer AI-gestuurde foto’s en immersieve virtuele 360°-rondleidingen. “Nodalview trok onze aandacht omdat wij geloven dat ze in staat zijn om de klantenervaring voor vastgoedkopers te moderniseren”, aldus Antoine Kuypers van finance&invest.brussels.