Jan Roggen, directeur Legal Managed Services bij Deloitte Legal

Contractify en Deloitte Legal hebben samen een betrouwbare en betaalbare end-to-end contract lifecycle managementoplossing voor de Belgische juridische markt ontwikkeld. Dit door hun respectieve contractmanagement- en contract automation software te koppelen.

“In gesprekken met klanten in België merkten we dat ze worstelen met het vinden van een betrouwbare, maar betaalbare oplossing voor contractmanagement met beperkte implementatiekosten”, aldus Jan Roggen, directeur Legal Managed Services bij Deloitte Legal. “We zagen in dat Contractify een geweldige, kostenefficiënte en betrouwbare partner is voor veel klanten, en we zijn verheugd om onze krachten te bundelen om de manier waarop juridische diensten worden geleverd te veranderen.”

Deloitte Legal wil het advocatenkantoor van de toekomst zijn

“Deloitte Legal wil het advocatenkantoor van de toekomst zijn”, vult Christoph Michiels, Innovation partner van Deloitte Legal, aan. “Die belofte maken we waar door samen te werken met geweldige legaltech providers zoals Contractify, waarbij we technologie kunnen combineren met onze juridische en paralegal expertise.”