Dave Bracke, zaakvoerder van Altro Vastgoedgroep

Altro Vastgoedgroep uit Destelbergen lanceert met Altro Invest het eerste sociaal netwerk voor vastgoedinvesteerders in ons land. Op het online platform kunnen vastgoedbeleggers met elkaar in contact komen, vastgoed- en beleggingsadvies inwinnen, cursussen volgen en exclusieve investeringspanden en -projecten vinden. Bedoeling is dat duizenden beginnende en ervaren vastgoedinvesteerders er elkaar vinden.

“Beleggers zien door de vele mogelijkheden om te investeren in vastgoed door het bos de bomen niet meer”, legt zaakvoerder Dave Bracke van Altro Vastgoedgroep uit. “Ze worden overstelpt met potentieel interessante vastgoedprojecten en soms onrealistische rendementen. Daarom willen wij die beginnende en ervaren investeerders samenbrengen zodat ze de juiste keuze kunnen maken. De ambitie is om daarin het grootste netwerkplatform worden.”

“Wie wil beleggen op de beurs of in fondsen maakt eerst zijn huiswerk en start met een bepaalde strategie”, gaat de CEO verder. “Wie wil investeren in vastgoed doet dit echter meestal op het gevoel. Op ons platform bieden we objectief en neutraal vastgoed – en investeringsadvies aan, zodat de belegger wel gericht het project of pand dat bij hem past kan kiezen.