Pedagoog Pedro De Bruyckere

Askforce.one, een nieuwe app en de allereerste spin-off van Arteveldehogeschool, wil werknemers bevragen naar hun welzijn. De tool werd ontwikkeld om organisaties te helpen op lange termijn aan participatie en community building te werken via dagelijkse, heldere en herkenbare vragen op de smartphone.

“De allereerste spin-off van Arteveldehogeschool biedt een totaalpakket van software en dienstverlening op maat van HR-toepassingen binnen bedrijven”, aldus pedagoog Pedro De Bruyckere, die de tool mee ontwikkelde.

“Het is veel meer dan een tool”, vult Sofie Vanassche aan. “Het is ook expertise in vragen stellen, vragen opstellen, vragen timen. Het team van askforce.one heeft ervaring om moeilijke issues bevattelijk aan te brengen.”

“Het oprichten van een eerste spin-off bedrijf draagt bij aan onze maatschappelijke rol als hogeschool”, besluit Hilde Van Puyenbroeck, directeur Onderwijs en Onderzoek. “Arteveldehogeschool wil impact maken door te ondernemen. Via askforce.one hebben we een positieve impact op economische ontwikkelingen binnen de regio.”