David Geerts (CEO Horizon Group) en Charles Dekkers (eigenaar Aanbieders.be)

Horizon Group, het moederbedrijf van hypotheek.winkel en verzekeringen.be, neemt Aanbieders.be over, het vergelijkingsplatform voor energie, internet en telecom. Door de uitbreiding van het assortiment, kan de klant naast advies rond verzekeringen en hypothecaire leningen ook voor energie, internet en telecom terecht bij de groep.

“Wie een nieuwe woning aankoopt, heeft advies nodig over de hypothecaire lening en de nodige verzekeringen”, aldus David Geerts, CEO van Horizon Group. “Dit is echter ook het ideale moment om andere diensten en vaste kosten onder de loep te nemen. Denk maar aan vergroening van de woning en energiecontracten, zeker in deze woelige tijden. Daarom is de overname van Aanbieders.be voor ons een logische stap.”

“Met hypotheek.winkel aan onze zijde kunnen we nog meer mensen helpen om de juiste keuzes te maken, doordat we deel uitmaken van een uitgebreider aanbod”, vult Charles Dekkers, eigenaar van Aanbieders.be, aan. “Klanten kunnen bij ons digitaal advies inwinnen, maar in de toekomst ook langsgaan bij één van de vele vestigingen van hypotheek.winkel. Als onderdeel van een groter geheel zijn we bovendien beter in staat om te blijven investeren in ons platform.”