EY België neemt het in Brussel gevestigde AgileMaker, een team van 40 professionals, over en wil hiermee een sterkere positie innemen op de Belgische markt voor HR-transformatie, organisatiestructuur en veranderingsmanagement.

Met deze strategische overname wil EY een sterkere positie innemen op de Belgische markt voor HR-transformatie. AgileMaker – dat vanuit Brussel werkt– is opgericht in 2014, en levert diensten aan cliënten over heel Europa. De overname heeft betrekking op een team van een 40-tal ervaren professionals die diensten aanbieden op het vlak van agile HR en consultancy, en vertrouwd zijn met meerdere sectoren.

De EY-teams zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun dienstverlening aan cliënten te optimaliseren, vooral in domeinen als HR en bedrijfstransformatie, strategie en digitale ontwikkelingen”, aldus Patrick Rottiers, CEO EY België.

“Door de krachten te bundelen met EY-teams, kan ons team van professionals streven naar een kwaliteitsvolle dienstverlening voor onze cliënten”, vult Yves Péters, co-founder van AgileMaker, aan. “Op die manier kunnen we ook onze waaier aan oplossingen en sectorkennis voor onze cliënten uitbreiden.”

“We zijn opgetogen over deze overname, die ons in staat zal stellen de ontwikkeling van onze activiteiten te versnellen en onze internationale ontwikkeling een boost te geven, op basis van een sterk wereldwijd netwerk en leidende marktposities”, gaat Péters verder.

Bovendien zullen onze medewerkers nog meer gespecialiseerde opleidingskansen krijgen, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan de voortdurende kwaliteitsverbetering van onze diensten.”