Lionel Vanpoucke, Bram Vergote, Greta Simoens en Wim Deblauwe

Financieel dienstverlener Finsiders groeit hard en zet met de overname van i.deeds nu ook de stap naar de wereld van digitale transformatie. i.deeds, met hoofdzetel in Waregem, is al tien jaar gespecialiseerd in digitalisatie en automatisatie, met grote klanten als Picanol en Denys. Met een team van 25 gedreven consultants en experten ontzorgt i.deeds zijn klanten, vooral in het Vlaamse kmo-landschap, bij hun projecten rond digitale transformatie.

Lionel Vanpoucke, de 73-jarige CEO van i.deeds, wil zo ruimte maken voor een nieuwe generatie die de onderneming kan sturen in zijn verdere groei. “Het is na zoveel jaren goed voor i.deeds en haar medewerkers dat er een generatie met een frisse blik aan het roer komt. Zo kan i.deeds accelereren in haar groeiplannen”, aldus Vanpoucke.

Finsiders, met hoofdkantoor in Sint-Martens-Latem en vestigingen in Mechelen, Brussel en Leuven, werd begin 2021 in de schoot van het West-Vlaamse durfkapitaalfonds Robur Capital opgericht. Onder leiding van Bram Vergote, CEO van Finsiders die nu ook het nieuwe fusiebedrijf zal aansturen, groeide het bedrijf in amper twee jaar tijd uit tot een gevestigde waarde in de wereld van financiële projectconsultancy. Met een team van 65 experten ondersteunt Finsiders financieel departementen en geven ze zo mee vorm aan het financieel landschap van morgen.